Palveluehdot

https://villiluumu.com – sivustoa käyttämällä ja katsomalla hyväksyt sivuston palveluehdot (käytetään myös nimitystä ”Käyttäjäsopimus”).

Hyväksyt, että olet vastuussa kaikkien paikallisten sekä kansainvälisten lakien noudattamisesta tällä sivustolla. Jos et hyväksy tämän sivuston ehtoja, et saa käyttää tai katsella tätä verkkosivustoa. Tämän verkkosivuston sisältö ja tiedot on suojeltu tekijänoikeuksilla sekä tavaramerkkien lailla.

Nämä palveluehdot sisältävät myös yksityisyyskäytäntömme sekä evästekäytäntömme.

Meillä on oikeus muuttaa joskus tätä Käyttäjäsopimusta. Hyväksyt, että vastuullasi on tarkastella tätä Käyttäjäsopimusta silloin tällöin katsoaksesi, onko siihen tehty mitään muutoksia. Jos jatkat tämän sivuston käyttämistä sen jälkeen kun olet lukenut tämän Käyttäjäsopimuksen muutoksista, hyväksyt samalla kyseiset muutokset.

Vierailemalla verkkosivustollamme ja käyttämällä tai katselemalla tarjoamiamme tietoja, palveluita, tuotteita ja työkaluja joko suoraan tai epäsuorasti (jäljempänä käytämme nimitystä ”Palvelut”), hyväksyt käyttäväsi näitä palveluita vain tarkoituksiin, jotka ovat sallittuja tämän (a) Käyttäjäsopimuksen sekä (b) lakien, säännösten sekä yleisten Internetin käytäntöjen ja ohjeistusten mukaan.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa ymmärrät, että:

 • Käyttääksesi Palveluitamme, sinulta voidaan pyytää lisätietoja kuten sähköpostiosoitetta, yhteystietoja, yms. osana rekisteröintiprosessia tai osana kykyäsi käyttää Palveluitamme. Hyväksyt, että kaikki antamasi tieto on aina täsmällistä, virheetöntä sekä ajantasaista.
 • Olet vastuussa, että pidät kaikkien Palveluissamme käyttämiesi käyttäjätilien kirjautumistiedot salassa. Olet myös vastuussa kaikista toiminnoista, jotka tapahtuvat omalla käyttäjätililläsi ja profiilissasi.
 • Palveluitamme ei ole sallittua käyttää (tai yrittää käyttää) millään muulla kuin tarjoamallamme tavalla. Hyväksyt, että et käytä (tai yritä käyttää) mitään Palveluitamme millään automoidulla, epäeettisellä tai epäsovinnaisella tavalla.
 • Ei ole sallittua tehdä mitään, mikä keskeyttää tai häiritsee Palveluitamme, mukaan luettuna verkkopalvelimet sekä tietoverkot, joihin Palvelumme on paikannettu tai yhdistetty.
 • Palveluitamme ei ole sallittua yrittää kopioida, jäljentää, toisintaa, myydä tai tehdä kauppaa.
 • Olet vastuussa kaikista ongelmista, menetyksistä tai vahingoista, jotka voivat aiheutua suoraan tai epäsuorasti sinun tekemistä luvattomista, yllä mainituista toimista. Nämä toiminnat voivat johtaa rikosvastuuseen.
 • Saatamme tarjota verkkosivustollamme erilaisia yhteydenoton työkaluja. Näihin kuuluvat viestitysjärjestelmät, foorumit, erilaiset sosiaalisen median palvelut yms.

Ymmärrät, että yleisesti emme katsele tai tarkkaile etukäteen käyttäjien lisäämää sisältöä näiden useiden yhteydenottotapojen kautta, mikä tarkoittaa, että jos valitset käyttäväsi näitä tapoja lisätäksesi mitä tahansa sisältöä verkkosivustollemme, on henkilökohtainen vastuusi käyttää näitä työkaluja vastuullisella sekä eettisellä tavalla.

Julkaisemalla tietoa tai muuten käyttämällä mitä tahansa mainituista julkisista tai yksityisistä yhteydenottotavoista, hyväksyt, että et lataa, julkaise, jaa tai muuten jakele mitään sisältöä, joka:

 • On laitonta, uhkaavaa, herjaavaa, loukkaavaa, ahdistelevaa, halventavaa, pelottavaa, vilpillistä, petollista, tunkeutuvaa, rasistista tai sisältää mitä tahansa vihjailevaa, epäsopivaa tai sopimatonta kielenkäyttöä;
 • Rikkoo mitä tahansa tavaramerkkiä, patenttia, liikesalaisuutta, tekijänoikeutta tai muuta kenen tahansa asianosaisen omistusoikeutta;
 • Sisältää mitä tahansa luvatonta tai pyytämätöntä mainostusta;
 • Esittää toista henkilöä tai kokonaisuutta, mukaan lukien villiluumu.com – sivuston työntekijöitä ja edustajia.

Meillä on oikeus rajoituksetta poistaa kaikki sisältö, joka arviomme mukaan ei ole tämän Käyttäjäsopimuksen mukaista. Sellainen sisältö on muun muassa hyökkäävää, vahingollista, virheellistä tai se vahingoittaa jonkin kolmannen osapuolen tai meidän omia tekijänoikeuksia tai tavaramerkkejä.

Emme ole vastuussa sisällön poistamisessa aiheutuneista viivästyksistä tai häiriöistä. Jos julkaiset sisältöä, jonka päätämme poistaa, hyväksyt poistamisen ja luovut kaikista meihin kohdistuvista lakivaatimuksista.

Emme ole vastuussa mistään sinun tai jonkin kolmannen osapuolen julkaisemasta sisällöstä verkkosivuillamme. Mutta kaikki sinun julkaisusi foorumeillamme tai yleisillä yhteydenottomenetelmillämme, tulee villiluumu.com – sivuston omaisuudeksi (kunhan se ei riko minkään kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia tai tavaramerkkejä).

Sen takia meillä on jatkuva, varaukseton, maailmanlaajuinen, rojaltiton ja rajoittamaton oikeus jäljentää, muokata, sopeuttaa, kääntää, julkaista sekä julkisesti laittaa esille ja/tai jakaa sellaisia julkaisuja.  

Kuten aikaisemmin on mainittu, tämä koskee ainoastaan julkaisuja, joita jaat julkisten yhteydenottotapojen kautta, eikä tietoa, jonka annat rekisteröintisi yhteydessä. Kaikki tieto, joka annetaan rekisteröintiprosessin aikana, on suojattu yksityisyyskäytännöillämme.

Etenkin nuorten jäsenien yksityisyyden suojaaminen on todella tärkeää. Sen takia emme koskaan kerää tai säilytä Sivustollamme tietoja alle 13-vuotiaista sekä mikään osa verkkosivustostamme ei ole suunniteltu houkuttelemaan alle 13-vuotiaita.

Hyväksyt seuraavat:

Jos et noudata tätä Käyttäjäsopimusta, villiluumu.com ei ole vastuussa mistään tappioista, kuluista, vahingoista ja kustannuksista, joita voit saada.

Jos et noudata tätä Käyttäjäsopimusta, villiluumu.com ei ole vastuussa mistään mahdollisesti aiheutuvista ongelmista jos sinä (tai joku joka käyttää käyttäjätiliäsi) ei vastuullisesti noudata sitä.

Meillä on oikeus puolustaa itseämme kaikilta vaatimuksilta, jolloin meillä on tämän Käyttäjäsopimuksen mukaan oikeus kustannusten korvaukseen. Jos näin on, vaadimme kohtuullisesti sinun tekevän kanssamme yhteistyötä asian ratkaisemisessa.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa, ymmärrät että:

Kaikki Palvelut, joita tarjoamme, ovat ”tarjolla kuten ne ovat”. Tämä tarkoittaa, että me emme tarkoita, että:

Palveluidemme käyttö täyttää tarpeesi.

Palveluidemme käyttö on katkeamatonta, sopivaa, turvallista sekä virhevapaata.

Tieto, jonka Palveluitamme käyttämällä saa, on tarkkaa ja luotettavaa.

Ymmärrät myös, että:

Kaikki Palveluidemme kautta ladattu tai muuten hankittu sisältö, on hankittu omalla riskilläsi ja olet itse vastuussa tietokoneesi tai muun laitteesi tietojen menetyksestä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta, joka voi olla seurausta sisällön lataamisesta.

Kaikki villiluumu.com – sivuston sisältö ja materiaali, paitsi muiden käyttäjien lisäämä sisältö, mukaan lukien tekstit, grafiikat, verkkosivuston nimi, koodi, kuvat ja logot ovat villiluumu.com – sivuston omaisuutta ja ne on suojattu asiaankuuluvilla tekijänoikeuksilla ja tavaramerkeillä.

Kaikki epäsovelias käyttö, kuten tämän sivuston minkä tahansa sisällön jäljennys, levittäminen, esittäminen tai välittäminen on ankarasti kiellettyä, paitsi erityisiltä villiluumu.com – sivuston asiantuntijoilta.

Hyväksyt, että voimme näkemyksemme mukaan soveltaa, lakkauttaa tai irtisanoa pääsysi kaikille sivustomme ja Palveluidemme osiin.

Kaiken epäilyttävän, laittoman, petollisen tai herjaavan toiminnan käyttäminen voi aiheuttaa käyttäjätilisi irtisanomisen ja se voi johtaa lainvalvojien puoleen turvautumiseen.

Epäiltynä oikeutesi käyttää tarjoamiamme Palveluita keskeytyy välittömästi ja pidätämme oikeuden poistaa kaiken tiedon, jonka olet saattanut jakaa kauttamme, mukaan lukien käyttäjätilin ja kirjautumisen tiedot.

Valvoaksemme tätä Käyttäjäsopimusta, kaikki laittomat toiminnat viedään tuomioistuimeen asti. Täten sinulla on oikeus alueesi tuomioistuimen järjestämään lainvalvontaan sekä sinun on hyväksyttävä kyseisen tuomioistuimen yksinomainen tuomiovalta.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja liittyen näihin yllämainittuihin Palveluehtoihin, voit ottaa meihin yhteyttä.