Yksityisyyskäytäntö

Yksityisyyskäytäntö

Tämä yksityisyyskäytäntö käsittelee tapaa jolla villiluumu.com kerää, käyttää, ylläpitää ja julkaisee villiluumu.com sivuston (jatkossa, ”Sivusto”) käyttäjistä kerättyä tietoa (”Käyttäjä”). Tämä yksityisyyskäytäntö pätee Sivustoon ja kaikkiin sivuston villiluumu.com tarjoamiin tuotteisiin, palveluihin sekä palveluehtoihin Sivustolla.

Villiluumu.com:in käytäntö on kunnioittaa yksityisyyttänne koskien kaikkea informaatiota, jota keräämme selaillessasi Sivustoa. Olemme kehittäneet tämän käytännön, jotta ymmärrätte miten keräämme, käytämme, kommunikoimme, julkaisemme ja hyödynnämme henkilötietojanne. Seuraava kiteyttää yksityisyyskäytäntöämme;

Keräämme henkilökohtaisia tietoja tarkoituksiin sisältäen, mutta ei rajoittuen seuraaviin:

* Kun Käyttäjät vierailevat tai kirjautuvat sivustolle, täyttävät lomakkeen, sekä yhteydessä muihin aktiviteetteihin, palveluihin, ominaisuuksiin tai resursseihin, joita tarjoamme Sivustollamme.

* Käyttäjiltä saatetaan pyytää, kun asiallista, nimeä ja sähköpostiosoitetta. Käyttäjät voivat kuitenkin vierailla sivustolla anonyymisti. Me keräämme henkilökohtaista identifiointi tietoa Käyttäjiltä vain heidän vapaaehtoisesti luovuttaessa vastaavaa tietoa meille. Käyttäjät voivat aina kieltäytyä luovuttamasta henkilökohtaista identifiointitietoa, mutta se saattaa estää joidenkin Sivuston ominaisuuksien käytön.

* Saatamme kerätä ei-henkilökohtaista identifiointitietoa Käyttäjistä heidän toimiessa Sivustomme kanssa. Ei-henkilökohtainen identifiointitieto saattaa sisältää selaimen nimen, tietokoneen mallin ja tekniset tiedot Käyttäjän yhteydenottotavasta Sivustollemme, kuten käyttöjärjestelmän, internet-palveluntarjoajan ja muuta vastaavaa tietoa.

Tämä Sivusto saattaa kerätä ja käyttää Käyttäjän henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

– Personoidaksemme käyttökokemuksen:

Saatamme käyttää kerättyä tietoa ymmärtääksemme miten Käyttäjämme joukkona hyödyntävät Sivustolla tarjottuja palveluita ja resursseja.

– Kehittääksemme Sivuamme:

Saatamme käyttää Käyttäjien tuottamaa palautetta kehittääksemme palveluitamme.

– Järjestääksemme promootion, kilpailun, kyselyn tai muun Sivuston ominaisuuden.

Saatamme lähettää heidän suostumuksellaan Käyttäjille tietoa aiheista, jotka mielestämme voisivat kiinnostaa heitä.

– Lähettääksemme säännöllisiä sähköposteja.

Saatamme käyttää sähköpostiosoitetta lähettääksemme Käyttäjälle tietoa ja päivityksiä liittyen Sivustoon. Sitä voidaan myös käyttää Käyttäjän tiedusteluihin, kysymyksiin ja/tai muihin pyyntöihin vastaamiseen. Jos Käyttäjä päättää liittyä sähköpostituslistallemme, hän saa sähköposteja jotka voivat sisältää yrityksen uutisia, päivityksiä, vastaavia tuotteita tai palvelutietoa jne. Käyttäjä voi missä tahansa vaiheessa sanoutua irti tulevista sähköposteista. Sisällytämme sähköpostien loppuun yksityiskohtaiset irtisanoutumisohjeet tai Käyttäjä voi ottaa meihin yhteyttä Sivustomme kautta.

Miten suojelemme tietojasi

Me käytämme asianmukaista tiedonkeräämis, varastointi ja prosessointi käytäntöjä, sekä turvallisuustoimenpiteitä suojellaksemme Sivustolla säilytettäviä henkilötietojanne luvattomalta käytöltä, muuntelulta, paljastamiselta tai tuhoamiselta.

Sivustomme on ohjeidenmukainen PCI haavoittuvaisuus standardien kanssa, luodaksemme Käyttäjille mahdollisimman turvallisen ympäristön.

Henkilötietojesi jakaminen

Me emme myy, vaihda tai vuokraa Käyttäjien henkilötietoja muille. Saatamme jakaa yrityskumppaneidemme, luotettujen yhteistyökumppaneidemme ja mainostajien kanssa geneeristä henkilötietoihin liittymätöntä tilastollista tietoa yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Muutokset tähän yksityisyyskäytäntöön

Villiluumu.com pidättää oikeuden päivittää tätä yksityisyyskäytäntöä milloin tahansa. Julkaisemme aina mahdollisista muutoksista etusivullamme, muutamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun loppuun ja lähetämme teille sähköposti ilmoituksen. Kannustamme Käyttäjiä tarkkailemaan tätä sivua pysyäkseen tiedotettuna tavoista, joilla suojaamme keräämiämme henkilötietoja. Tiedostat ja hyväksyt vastuullesi tämän yksityisyyskäytännön säännöllisen seuraamisen pysyäksesi tietoisena muutoksista.